Beste mensen,

Dit jaar organiseren we voor de derde keer de Coppa Culinaria. Een culinaire toerrit door het Limburgse land op 22 september, de vooravond van de Limburgrit

De rit heeft een kleinschalig karakter en brengt de deelnemers in niet al te lange etappes van restaurant naar restaurant waar we de inwendige mens kunnen versterken met culinaire hoogstandjes. Ook op de borden zijn dat niet al te grote etappes want de 'grande finale' is het diner in het hotel waar we overnachten. 

We hebben wel een roadbook maar door de kleinschaligheid is het niet strikt noodzakelijk dat te gebruiken. Je kunt dus echt genieten van de omgeving. En van het toeren in je Alfa natuurlijk. Kortom: gezellig, Bourgondisch en ongedwongen. 

Mocht dit evenement je aanspreken, schrijf dan voor 15 juli in via het contactformulier (kies bij 'voor' evenementencommissaris) en vermeld je naam, donateurnummer, 06-nummer en e-mailadres. Het evenement is gemaximeerd op 15 auto's. De kosten bedragen €240,- voor twee personen op basis van een 2-persoons kamer. De kosten zijn inclusief overnachting, koffie en welkomst-vlaai, tussengerechten en diner maar exclusief drank. 

Met vriendelijke groet, 

Jack Walraven, Niels van den Heuvel